Kahreden tesadüf! Kazadan habersiz babasını aradı, belediye başkanı acı haberi veremedi

Konya’da TIR’la çarpışan hafif ticari araçtaki Melek Göktaş ölmüş, sürücü eşi Hasan Göktaş ağır yaralanmıştı. Kaza yerinde Göktaş’ın çalan telefonunu güçlükle açan Belediye Başkanı Mehmet Badem, anne ve babasının kaza yaptığını oğullarına söyleyemedi.

Kahreden tesadüf! Kazadan habersiz babasını aradı, belediye başkanı acı haberi veremedi

Acı kaza gece geç saatlerde, Konya’nın Kadınhanı ilçesi yakınlarında yaşanmıştı. Hasan Göktaş’ın kullandığı 42 BL 189 plakalı hafif ticari araç,  

Recep Savaş yönetimindeki 42 YH 609 plakalı TIR’la çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle TIR yol kenarında durabildi, hafif ticari araç ise refüje savruldu.

kahreden-tesaduf-kazadan-habersiz-babasini-aradi-belediye-baskani-aci-haberi-veremedi.jpg

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen ekiplerin yaptığı kontrolde araçta bulunan Melek Göktaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı sürücü Hasan Göktaş ise ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Kadınhanı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

kahreden-tesaduf-kazadan-habersiz-babasini-aradi-belediye-baskani-aci-haberi-veremedi-001.jpg

TESADÜFEN ARAYAN OĞULLARINA, ACI HABER VERİLEMEDİ

Ekiplerin kaza yerindeki incelemeleri sırasında Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem de olay yerine geldi. Bu sırada yaralı sürücü Hasan Göktaş’ın telefonu çaldı. Arayan, telefonda “Paşam” diye kayıtlı olan Göktaş çiftinin oğlu Mevlüt’tü ve kazadan habersizdi. Telefonu güçlükle açan Başkan Badem, Mevlüt Göktaş’a annesinin öldüğünü, babasının yaralandığını söyleyemedi.

kahreden-tesaduf-kazadan-habersiz-babasini-aradi-belediye-baskani-aci-haberi-veremedi-003.jpg

MORGA KALDIRILDI

Güvenlik güçlerinin incelemelerinin ardından Melek Göktaş’ın cansız bedeni, otopsi için eşinin tedavi altına alındığı hastaneye kaldırıldı.

Annesini kaybeden babası da yaralanan Mevlüt Göktaş'ın, Konyaspor Akademi oyuncusu olduğu öğrenildi. Konyaspor ailesi, anne Göktaş'a Allah'tan rahmet, Mevlüt Göktaş'a başsağlığı diledi. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.