Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'dan Dekan Prof.Dr. Enderhan Karakoç'a ziyaret

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Ahmet Göztaş, Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Enderhan Karakoç'u makamında ziyaret etti.

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'dan Dekan Prof.Dr. Enderhan Karakoç'a ziyaret

Karakoç'a yeni görevinde başarı dileyen Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Türkiye'nin gözbebeği eğitim kurumları arasında yer alan Selçuk İletişim'in önümüzdeki süreçte başarı çıtasını daha da yükseğe çıkaracağına yürekten inandığını ifade etti.

Konya Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Ahmet Göztaş ise Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin çok köklü bir eğitim kurumu olduğunu ve adından sıkça söz ettirdiğini belirtti. Göztaş, Dekan Prof. Dr. Enderhan Karakoç ile mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarı diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Enderhan Karakoç da Selçuk İletişim'in akademik kadrosu, başarıları ve yetiştirdiği nitelikli öğrenciler ile ülkemizin köklü ve en gözde eğitim kurumlarından biri olduğunu belirtti. Karakoç "Fakültemizi gerek akademik gerekse de sosyal ve kültürel alanlarda çok daha ileriye taşımak için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Güçlü ve dinamik kadrosu ile Selçuk İletişim önümüzdeki süreçte hem Konya'nın hem de ülkemizin yüzünü ağartacak çalışmaların altına imza atmaya devam edecektir" dedi.

Ziyarette Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Abdulkadir Gölcü ve Doç.Dr. İmran Aslan ile Fakülte Sekreteri Mehmet Ali Yılmaz da hazır bulundu.

s2.jpg

s3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.