Konya Emniyeti'nde duygusal anlar! Mustafa Aydın ve görev başındaki polislere 'Babalar Günü' sürprizi

Konya Emniyet Müdürlüğü, Babalar Günü'nde kavga ihbarına giden polisleri çocuklarıyla buluşturdu. İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'a da 'Babalar Günü' sürprizi yapıldı.

Konya Emniyeti'nde duygusal anlar! Mustafa Aydın ve görev başındaki polislere 'Babalar Günü' sürprizi

Konya Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü, 20 Haziran Babalar Günü'nde baba polisler için sürpriz hazırladı. Polisler, görevi başında çalıştığı sırada merkezin anonsuyla, kavga ihbarına gitti.

konya-emniyetinde-duygusal-anlar6.jpg

Verilen adrese ulaşan polis ekipleri, karşılarında çocuklarını gördü.

konya-emniyetinde-duygusal-anlar5.jpg

Bir diğer polis babasının ise emniyet binası önünde nöbet beklerken gelen ekip arabasından çocukları indi. Bu sırada duygu dolu anlar yaşandı. 

konya-emniyetinde-duygusal-anlar3.jpg

EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN'A SÜRPRİZ

Diğer taraftan Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'a 'Babalar Günü' sürprizi yapıldı. Emniyet personeli Aydın'a çiçek verirken, kızının torunuyla birlikte çektiği kutlama videosu da izlettirildi. 

konya-emniyetinde-duygusal-anlar.jpg
Konya Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından “Onlar bizim pelerinsiz kahramanlarımız. Babalarımızla öğrendik güvenmeyi, sevmeyi, merhameti ve şefkati. Babalarımız ile geldik en büyük zorlukların üstesinden, taçsız krallarımız babalar günü kutlu olsun” mesajıyla o anlara ait video paylaşıldı.

Ayrıca Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın eşi ve Konya Polis Eşleri Derneği Başkanı Gökşen Aydın'a sürprizlerin hazırlanmasındaki katkısından dolayı teşekkür edildi.

konya-emniyetinde-duygusal-anlar4-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.