Konya Store genişlettiği ürün yelpazesi ile büyük ilgi görüyor! En çok ilgi minik ürünlere

Konya Store, yüksek baskı teknolojisi kullanarak hazırladığı ürünlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Bugünlerde en çok ilgiyi, daha önce mağazalarda bulunmayan 6 ay - 4 yaş arası ürünler görüyor.

Konya Store genişlettiği ürün yelpazesi ile büyük ilgi görüyor! En çok ilgi minik ürünlere

Konya Store yetkililerinden alınan bilgiye göre, ürünlerin tamamı özel olarak tasarlanıyor, özel olarak dikilip ve baskıları yapılıyor.

Tüm ürünlerin iplerinden fermuarlarına, etiketlerinden ürünlerin logolarına kadar tamamı özel tasarlanıyor ve uygulanıyor.

Birçok üründe renge renk logo kullanılıyor.

Ürünlerin baskıları yüksek baskı teknolojisi kullanılarak yapılıyor, üründeki baskıların çıkması ve solmamasına karşın gerekli testlerden geçiriliyor.

Ayrıca daha önce mağazalarda olmayan 6 ay ile 4 yaş arası ürünler de satışa sunuldu. Bugünlerde en çok ilgiyi de bu ürünler görüyor.

konya-store-genislettigi-urun-yelpazesi-ile-buyuk-ilgi-goruyor-simdi-en-cok-ilgiyi-6-ay-4-yas-arasi-urunler-goruyor.png

konya-store-genislettigi-urun-yelpazesi-ile-buyuk-ilgi-goruyor-simdi-en-cok-ilgiyi-6-ay-4-yas-arasi-urunler-goruyor-001.png

Bununla birlikte mağazalarda bir ilk olan nevresim takımları tek kişilik, beyaz ve yeşil olarak üretimi yapılarak satışlara sunuldu. En kısa sürede çift kişilikler de satışta olacak.

konya-store-genislettigi-urun-yelpazesi-ile-buyuk-ilgi-goruyor-simdi-en-cok-ilgiyi-6-ay-4-yas-arasi-urunler-goruyor-002.png

konya-store-genislettigi-urun-yelpazesi-ile-buyuk-ilgi-goruyor-simdi-en-cok-ilgiyi-6-ay-4-yas-arasi-urunler-goruyor-003.png

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.