Konya Valisi Özkan: Bütün terör örgütlerine karşı mücadele artan bir kararlılıkla sürecektir

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özkan "Devletimiz ve aziz milletimiz, bütün terör örgütlerine karşı mücadelesini artan bir kararlılıkla sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

Konya Valisi Özkan: Bütün terör örgütlerine karşı mücadele artan bir kararlılıkla sürecektir

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne ve milletin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan alçakça girişimlerin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirtti. 

Vali Özkan'ın 15 Temmuz mesajı şu şekilde:

"Türk milleti, tarih boyunca birçok badireler atlatmış, zorlu mücadelelerde büyük zaferler kazanmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizin özverisiyle, 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışması karşısında da unutulmaz bir destan yazılmıştır.

Cumhurbaşkanımıza, TBMM’ye ve direk vatandaşlarımıza hain saldırıda bulunan FETÖ karşısında büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı duran Aziz Milletimiz, canı pahasına inancına, ülkesine, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

Geçmişten günümüze bu yüce milleti bölmek, parçalamak, yıkmak isteyen iç ve dış mihraklara karşı; kahramanlık mücadelesinin en güzel örneğini sergileyen Konya halkı da, bu zorlu süreçte ülkesine, milletine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Devletimiz ve aziz milletimiz, bütün terör örgütlerine karşı mücadelesini artan bir kararlılıkla sürdürecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.