Konya Valisi Vahdettin Özkan ilçe ziyaretleriyle kamu hizmetlerini yerinde inceliyor

Konya Valisi Vahdettin Özkan, ilçe ziyaretleri kapsamında Akören'i ziyaret ederek kamu hizmetlerini yerinde inceledi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan ilçe ziyaretleriyle kamu hizmetlerini yerinde inceliyor

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Akören ilçesini ziyaret etti. 

İlk olarak Akören Kaymakamlığına gelen Vali Özkan, burada Kaymakam Vekili İsmail Bildirici, Belediye Başkanı İsmail Arslan ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. 

Kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi alan Vali Özkan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Akören Belediye Başkanlığına geçti. 

konya-valisi-vahdettin-ozkan-ilce-ziyaretleriyle-kamu-hizmetlerini-yerinde-inceliyor3.jpg

DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Akören ziyaretinde Kaymakam V. İsmail Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu, Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Ergin, Belediye Başkanı İsmail Arslan, İlçe Kurum Yöneticileri ve muhtarların katılımıyla Şehir Konağında düzenlenen ilçe değerlendirme toplantısı yaptı.

konya-valisi-vahdettin-ozkan-ilce-ziyaretleriyle-kamu-hizmetlerini-yerinde-inceliyor.jpg

Burada bir konuşma yapan Özkan “Öncelikle Akören İlçemizde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. İlçe de dokunulması ve iyileştirilmesi gereken alanları beraber mütalaa etmek üzere buradayız. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın koordinasyonunda ilçedeki kamu hizmetleri özellikle kırsal kalkınma ve kırsal alanda yaşam kalitesinin arttırılması yönünde yapılması gereken çalışmaları değerlendireceğiz” dedi.

konya-valisi-vahdettin-ozkan-ilce-ziyaretleriyle-kamu-hizmetlerini-yerinde-inceliyor1.jpg

Toplantıda  Akören ilçesinin ekonomik durumu ve potansiyeli, ilçedeki pandemi durumu, kırsal kalkınma projeleri, IPART projelerinin vatandaşa tanıtılması ve projeler hakkında farkındalık oluşturulması, coğrafi işaretli ve yöresel ürünler ile ilgili çalışmalar, mantar üretim tesislerinde kullanılan kompost üretim tesisinin kurulması yönündeki çalışmalar, sulama ile ilgili konular ve belediyenin çeşitli kamu yatırım talepleri değerlendirilerek istihdamın artırılması için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Toplantının ardından ilçeyi gezen Vali Özkan, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve istekleri dinledi. Özkan, Akören İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.