Konya'da alkollü sürücü dehşeti! Karşı şeride geçti, ağaçları devirdi, iki araç ile apartmana çarptı

Konya’da iddialara göre alkollü sürücünün kullandığı pikap, karşı şeride geçerek demir korkulukları ve ağaçları devirip apartmanın bahçesindeki 2 araca çarptıktan sonra devrildi.

Konya'da alkollü sürücü dehşeti! Karşı şeride geçti, ağaçları devirdi, iki araç ile apartmana çarptı

Kaza, dün 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Melikşah Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, A.E. idaresindeki 42 ABC 388 plakalı pikap, virajı alamayarak karşı şeride geçti. Hızla bir sitenin demir korkuluklarını ve ağaçlarını parçalayan pikap, otoparkta bulunan 2 araca çarptı.

konyada-alkollu-surucu-dehseti7.jpg

Araçları sürükleyen pikap, apartmana çarptıktan sonra durabildi. Ortalığı adeta savaş alanına çeviren pikabın sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. 1.60 promil alkollü olduğu iddia edilen sürücünün rahat tavırlarıyla gülerek devrilen aracından eşyalarını istemesi ve gazetecilere tepki göstermesi dikkat çekti. Sürücü polis merkezine götürüldü.

konyada-alkollu-surucu-dehseti6.jpg

Apartmanın da zarar gördüğü kazada, hurdaya dönen araçlar çekiciyle bulunduğu yerden kaldırıldı.

konyada-alkollu-surucu-dehseti5.jpg

Apartman sakini Kaan Argun, “Biz iftarı açtıktan sonra geldik burada oturuyorduk. Ondan sonra bir baktık araba geldi. Evde çay içerken araba bir anda eve giriyor. Biz de o korkuyla geldik baktık, araba apartmana giriyor” ifadelerini kullandı.

konyada-alkollu-surucu-dehseti4.jpg

Kazayla ilgili polis inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.