Konya'da aynı kişi 32'nci kez intihar girişiminde bulundu! Kaymakam ikna için çatıya çıktı

Konya’da en son Selçuklu İlçesindeki bir AVM'nin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, iki gün sonra bu kez Cihanbeyli'de bir iş merkezinin çatısına çıktı. Mehmet E'yi 32'nci intihar girişiminde Kaymakam ikna etti.

Konya'da aynı kişi 32'nci kez intihar girişiminde bulundu! Kaymakam ikna için çatıya çıktı

Konya'nın Selçuklu İlçesinde iki gün önce bir AVM'nin çatısına çıkarak 31'inci kez intihar girişiminde bulunan ve yaklaşık 2 saat süren çabaların ardından ikna edilerek bulunduğu yerden indirilen Mehmet H, 32'nci intihar girişimini Cihanbeyli'de yaptı. 

Mehmet H'nin bir iş merkezinin çatısına çıkarak intihar edeceğini söylemesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Kaymakam Remzi Demir de iş merkezinin çatısına çıkarak polisin ikna çabalarına katıldı. Ekonomik ve ailevi sorunlar yaşadığını ileri sürerek aşağıya inmemek için direnen Mehmet H, Kaymakam Demir'in yaklaşık yarım saat süren çabasının ardından ikna edildi. 

Polis kayıtlarına göre daha önce 30 kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Mehmet H, son iki gündeki girişimleri ile bu sayıyı 32'ye yükseltti. 

HaberDairesi

igir0.jpg

igir1.jpg

igir2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.