Konya'da erkek arkadaşının evinde ölü bulunan üniversite öğrencisi Havva'nın son mesajı ortaya çıktı

Konya’da Hukuk Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Havva Çöllü, erkek arkadaşı tarafından evinde ölü bulundu. Çöllü'nün ölmeden önce erkek arkadaşına "Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?" şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı.

Konya'da erkek arkadaşının evinde ölü bulunan üniversite öğrencisi Havva'nın son mesajı ortaya çıktı

Olay, 28 Şubat'ta saat 17.30 sıralarında Selahattin Eyyübi Mahallesi Divanı Kebir Sokak'ta meydana geldi.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Havva Çöllü'den haber alamayan erkek arkadaşı Necmettin Erbakan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Yusuf B. (22) çatı katındaki banyo penceresinden içeri girdi.

Yusuf B. içeri girdiğinde kız arkadaşını doğalgaz borusuna asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Havva Çöllü'nün hayatını kaybettiği tespit etti.

Havva Ç, Ilgın ilçesi Harami Mahallesi'nde toprağa verildi. Gözaltına alınan erkek arkadaşı Yusuf B. de ifadesinin ardından serbest bırakıldı.  

'BU BENİ SON GÖRÜŞÜN OLSAYDI NE YAPARDIN' MESAJI

Havva Ç.’nin erkek arkadaşı Yusuf B. emniyetteki ifadesinde, genç kızın olaydan  önce kendisine ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' yazılı mesaj attığını belirtti. Mimarlık Bölümü öğrencisi genç 
"Havva ile sosyal medyadan tanıştık. Olaydan bir gün önce evime geldi. Olay günü akşam saatlerinde kuzenimle buluşmak için evden ayrıldım. Eve geri dönmedim. Gece saatlerinde bana ‘Bu beni son görüşün olsaydı ne yapardın?' mesajı atmış. Ben mesajı sabah saatlerinde gördüm. 'Ne biçim konuşuyorsun, ne demeye çalışıyorsun' diyerek mesaj attım. Telefonu kapalıydı ve mesaj iletilmedi. Sonra uyumaya devam ettim. Akşam saatlerinde eve gittim. Kapı kilitli olduğu için açamadım. Sonra banyo penceresinden içeri girdiğimde doğal gaz borusuna asılı buldum. Herhangi bir tartışmamız, sorunumuz yoktu’’ dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.