Konya’da hamile karısını öldüren sanığın cep telefonunda dikkat çeken detaylara ulaşıldı

Konya’da 6 ay önce 6 aylık hamile karısı Sadife Yüzer’i tüfekle öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ali Rıza Yüzer’in cep telefonu incelemesinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Bu arada tarafların aileleri de ilk duruşma sonrası karakolluk oldu.

Konya’da hamile karısını öldüren sanığın cep telefonunda dikkat çeken detaylara ulaşıldı

Geçtiğimiz yıl 16 Aralık’ta Konya’nın Çumra İlçesine bağlı Dineksaray Mahallesinde yaşanan olayda; iddiaya göre; çiftçilik yapan Ali Rıza Yüzer (35), çıkan tartışma sonucu 12 yıllık eşi Sadife Yüzer'i (35) tüfekle 5 el ateş ederek vurdu. 6 aylık hamile olan 3 çocuk annesi Yüzer, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

konyada-hamile-karisini-olduren-sanigin-cep-telefonunda-dikkat-ceken-detaylara-ulasildi.jpg

Jandarmayı arayarak teslim olan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yüzer, ifadelerinde eşinin karnındaki çocuğun kendisinden olmadığını söylemesi üzerine cinayete işlediğini ileri sürdü. DNA testinden çocuğun babasının kendisi olduğu belirlendi. Hakkında 'gebe olduğunu bildiğini eşini tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Yüzer'in Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına başlandı.

TELEFONUNDA DİKKAT ÇEKEN BİLGİLERE ULAŞILDI

Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine Ali Rıza Yüzer'in cep telefonu inceleme altına alındı. Sabah’ın haberine göre; bilirkişi tarafından yapılan incelemelerde katil zanlısının telefonunda “Silah ve silah ruhsatı nasıl alınır, DNA testi nasıl yapılır, baba ile oğlunun kanı uyuşuyor mu?” gibi aramalar yaptığı, ayrıca son zamanlarda en çok cinayet haberlerini okuduğu tespit edildi. Bunun yanı sıra “rüyada ölü görmek”, “rüyada şeytan görmek” gibi aramalar da dikkat çekti.

konyada-hamile-karisini-olduren-sanigin-cep-telefonunda-dikkat-ceken-detaylara-ulasildi.jpeg

AİLELER DE KARAKOLLUK OLDU

Bu arada geride bıraktığımız hafta görülen ilk duruşmanın ardından iki tarafın aile üyeleri arasında kavga çıktığı öğrenildi. Yüzer'in babası tarafından kemerle saldırıya uğradığı iddia edilen Yıldız ailesi, polis merkezine giderek tehdit ve hakarete uğradıklarını belirtip şikayetçi oldu.

Karşı taraf da kendilerine saldırıldığını öne sürerek Yıldız ailesinden şikayetçi oldu. Soruşturma devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.