Konya’da bugün hangi yollar kapalı? (13 Ağustos 2022 Cumartesi)

Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamındaki Yol Bisikleti Yarışları nedeniyle bugün (13 Ağustos 2022 Cumartesi) bazı yollar kapalı olacak. İşte yarışlar nedeniyle Konya’da kapalı olacak yolların listesi.

Konya’da bugün hangi yollar kapalı? (13 Ağustos 2022 Cumartesi)

Dünyanın gözü Konya’da. İslam İşbirliği Teşkilatı ve İslami Dayanışma Spor Federasyonu üyesi 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları devam ediyor.

Dev organizasyon, 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek kapanış programıyla sona erecek.

KONYA’DA BUGÜN KAPALI YOLLAR HANGİLERİ ? (13 AĞUSTOS 2022 CUMARTESİ)

Konya İslami Dayanışma Oyunları 2021 kapsamında 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü de Yol Bisikleti Yarışları yapılacak. O nedenle bazı yollar kapalı olacak.

konyada-yarin-hangi-yollar-kapali-13-agustos-cumartesi.jpeg

Konya’da hangi yollar hangi saatte kapalı olacak? İşte ayrıntılar:

Yolların kapanma saati: 08:30
Başlangıç Saati: 09:00

Yarış Mevlana Meydanı’ndan başlayacak olup, Aliya İzzet Begoviç Caddesi ardından Yeni İstanbul Caddesi, Sefaköy, Antalya Çevre Yolu, Dutlu Caddesi, Müneccimbaşı Sokak, Kültür Park'ta bitecek.

konyada-yarin-hangi-yollar-kapali-13-agustos-cumartesi-001.jpeg


Kadınlar Yarışının başlangıç saati: 14:00 

Yolların kapanma saati: 13:30

Yarış, Mevlana Meydanı’ndan başlayacak olup, Vatan Caddesi, Beyşehir Caddesi, Kızılören, Sefaköy, Antalya Çevre Yolu, Dutlu Caddesi, Yeni Meram Caddesi, Millet Caddesi, Vatan Caddesi, Müneccimbaşı Sokak, Kültür Park'ta sona erecek.

KONYA EMNİYETİ’NDEN AÇIKLAMA

Konya İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Cumartesi Günü araçlarıyla trafiğe çıkacak olan vatandaşların mağdur olmamaları için kapalı olan güzergahları kontrol ederek alternatif yolları kullanması ve aynı gün gerçekleşecek olan Açık Öğretim Fakültesi yaz okulu sınavlarına girecek olan öğrencilerin Bisiklet Yarışı nedeniyle kapatılacak olan yoları, okul güzergahlarına göre değerlendirerek evlerinden daha erken çıkıp alternatif yolları kullanmaları gerekmektedir”

Konya’da hangi yollar kapalı, bugün Konya’da kapalı yollar, bugün kapalı yollar, yarın kapalı yollar, Konya kapalı yollar, Konya’da yollar neden kapalı, Konya bisiklet yarışları aramalarının sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum