Konya’da kız kardeşini öldüren şizofren hastası gencin kan donduran ifadesi ortaya çıktı

Konya’da 15 yaşındaki kız kardeşini boğazını keserek öldüren şizofren hastası gencin ifadesi ortaya çıktı. Soner B’nin, “Ablam ve annem hastaneye yatırılmam için sürekli dilekçe yazıyorlardı. Anneme unutamayacağı bir ders vermek istedim" dediği öğrenildi.

Konya’da kız kardeşini öldüren şizofren hastası gencin kan donduran ifadesi ortaya çıktı

Dehşete düşüren olay, dün akşam saatlerinde, Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Genç Türk Sokakta yaşanmıştı.

İddiaya göre; şizofren hastalığı nedeniyle yüzde 55 oranında raporu bulunan Soner B. (25), ailesinin isteği üzerine gündüz saatlerinde ambulans ve polis eşliğinde Konya Şehir Hastanesine götürüldü.

HASTANEDEN KAÇTI

Burada psikiyatri servisine yatırılan Soner B, kısa süre sonra hastaneden kaçıp evine geldi. Evde yalnız olan ve ders çalışan Buhari İmam Hatip Lisesi 1. sınıf öğrencisi kız kardeşi Yağmur B. (15) ile tartışan Soner B, kardeşini, boğazını kesip vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

KAPIYI ÇİLİNGİR AÇTI

Yağmur B’nin annesi ve ablası akşam saatlerinde eve geldiklerinde kapının kilitli olduğunu gördü. Küçük kıza telefonla da ulaşamayan aile polisi arayarak yardım istedi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ve çilingir yardımıyla eve giren polis, Yağmur B’nin kanlar içerisindeki cansız bedenini buldu..

konyada-kiz-kardesini-olduren-sizofren-hastasi-gencin-kan-donduran-ifadesi-ortaya-cikti.jpeg

OLAY YERİNDE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, evin yakınlarında şüpheli Soner B'yi gördü. Zanlı ağabey, suç aleti bıçakla birlikte gözaltına alınıp emniyete götürüldü.

“DERS VERMEK İSTEDİM”

Soner B’nin kan donduran olaya dair ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının ifadesinde, “Ablam ve annem hastaneye yatırılmam konusunda sürekli kaymakamlığa dilekçe yazıyorlardı. Anneme unutamayacağı bir ders vermek istedim.” dediği iddia edildi.

konyada-kiz-kardesini-olduren-sizofren-hastasi-gencin-kan-donduran-ifadesi-ortaya-cikti.jpg

"KADINA ŞİDDETE HAYIR" PAYLAŞIMI YAPMIŞ

Öte yandan Soner B'nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden bir gün önce, sosyal medya hesabından, '#Kadınaşiddetehayır' paylaşımı yaptığı görülmüştü.

konyada-kiz-kardesini-olduren-sizofren-hastasi-gencin-kan-donduran-ifadesi-ortaya-cikti-003.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.