Konya’da soğuk çay kavgasında müşterisini öldüren iş yeri sahibinin ifadesi ortaya çıktı

Konya - Seydişehir yolundaki bir dinlenme yerinde soğuk çay tartışmasında müşterisi Emel Göker’i başından silahla vurup öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan zanlının, 3 ay önce cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi. Zanlının ifadesi de ortaya çıktı.

Konya’da soğuk çay kavgasında müşterisini öldüren iş yeri sahibinin ifadesi ortaya çıktı

Cumartesi günü öğle saatlerinde Konya - Seydişehir kara yolu Çayırbağı Mevkisindeki bir dinlenme yerinde yaşanan olayda, iddiaya göre; iş yeri sahibi Muhammed İ. (41) ile müşterisi Emel Göker (33) arasında, çayın soğuk gelmesi nedeniyle tartışma çıkmış, kısa sürede kavgaya dönüşen olayda müşteri kadın Emel Göker silahla vurulmuştu.

konyada-kadin-musterinin-olduruldugu-soguk-cay-kavgasinda-zanli-hakkinda-ilk-karar.jpeg

HASTANEDE CAN VERDİ

Ağır yaralanan Göker kanlar içinde yere yığılırken, ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, ilk müdahalesi sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan Emel Göker, müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

konyada-kadin-musterinin-olduruldugu-soguk-cay-kavgasinda-zanli-hakkinda-ilk-karar-001.jpeg

TUTUKLANDI

Bir süre olay yerine gelen polis ekiplerine direnen zanlı, kısa süre içinde gözaltına alınmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesi alınan Muhammed İ, işlemleri tamamlandıktan sonra dün adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

konyada-kadin-musterinin-olduruldugu-soguk-cay-kavgasinda-zanli-hakkinda-ilk-karar-002.jpeg

2 ARKADAŞI VE 3 YEĞENİYLE TATİLE GİDİYORMUŞ

Olayda hayatını kaybeden Emel Göker’in Ankara'da emlakçılık yaptığı, 2 arkadaşı ve 3 yeğeniyle, 2 araçla Antalya'ya tatile gittikleri sırada olay yerinde durup gözleme ve çay istediği, Göker ve yanındakilerin ilk çaylarını içtikten sonra tekrar çay istediği, Göker'in ikinci gelen çayın soğuk olduğunu belirtmesi üzerine Muhammet İ’nin, "Hava sıcak bu havada sıcak çay mı içilir?" dediği, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Göker’in semaveri devirdiği, İlhan’ın da 40 metre uzaklıktaki dükkanında bulunan tabancayı alıp geri döndüğü ve Göker'in başına tek el ateş ettiği belirlendi.  

konyada-kadin-musterinin-olduruldugu-soguk-cay-kavgasinda-zanli-hakkinda-ilk-karar-003.jpeg

CEZAEVİNDEN 3 AY ÖNCE ÇIKMIŞ

Muhammet İ'nin, 'kasten yaralama' suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden 3 ay önce tahliye edildiği ortaya çıktı. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü öne sürülen zanlının olaya dair ifadesinde ise ''Bana, annemin yanında hakaret ettiler. Anneme de hakaret ettiler. Vurma niyetim yoktu ama vurdum'' dediği öğrenildi. 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.