Konya'da vaka sayısı artıyor ama onlar vazgeçmiyor! İş yerinin mührünü bozup eğlenceye devam ettiler

Kovid-19 risk haritasında çok riskli iller grubunda yer alan Konya’da yasağa rağmen ruhsatsız ve mührü bozulmuş eğlence mekanında eğlenenler polise yakalandı. Eğlence mekanında bulunan 42 kişi hakkında işlem yapıldı.

Konya'da vaka sayısı artıyor ama onlar vazgeçmiyor! İş yerinin mührünü bozup eğlenceye devam ettiler

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı her 100 bin nüfusa düşen vaka sayısında yine ön sıralarda yer alarak 'çok riskli iller' grubunda olmayı sürdüren Konya'da ek tedbirler konuşulmaya başlandı. Ancak buna rağmen bazı kişiler eğlence merkezinde bir araya gelip tedbirleri hiçe saymaya devam etti.

KAPATILAN MEKANIN MÜHRÜNÜ BOZDULAR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesinde bulunan ve mührünün bozulduğu belirlenen ruhsatsız bir eğlence mekanında denetim yaptı.

Kontrolde, iş yerinde canlı müzik yayını ve alkollü içki servisi yapıldığı ve belgenin olmadığı tespit edildi. İş yerinde çalışan 17 kişiye kimlik bildiriminde bulunulmadığından ve tütün tüketimine izin verilmesinden dolayı tutanak düzenlendi.

Eğlence mekanında bulunan 25 kişiye de sokağa çıkma yasağını ihlal ve sosyal mesafe kuralına riayet etmemekten idari para cezası uygulandı. Mekanda çalışan Azerbaycan uyruklu bir kadın ile ilgili de tutanak tutuldu. İş yeri sorumlusu S.K. hakkında adli işlem yapılması için polis merkezine teslim edildi.

Ruhsatsız iş yeri zabıta ekiplerince resen kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.