Konya’daki cinayette yeni detaylar: Boks antrenörü, dayak yiyen kadını kurtarmak isterken öldürülmüş

Konya’da göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle hayatını kaybeden Orhan Çumralıgil’in boks antrenörü olduğu ve dayak yiyen bir kadını kurtarmak isterken bıçaklandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Konya’daki cinayette yeni detaylar: Boks antrenörü, dayak yiyen kadını kurtarmak isterken öldürülmüş

Konya’da önceki gece yaşanan cinayet olayına dair yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

İddiaya göre; sigortacılık yapan ve aynı zamanda boks antrenörü de olan Orhan Çumralıgil (35) ile arkadaşı Dündar Kömürcü (42), Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi Arafat Sokak'taki arkadaşlarının evine misafirliğe gitti. Aynı apartmanda oturan Fatih Ö. (28) ile Yaşar K. (29), komşuları A.B. adlı kadını evlerine davet edip alkol almaya başladı.

TACİZ İDDİASI

Fatih Ö. ile Yaşar K, bir süre sonra A.B’yi tacize kalkıştı. A.B.'nin tepki gösterip direnmesi üzerine Fatih Ö. ile Yaşar K, kadını tekme tokat dövmeye başladı. Saldırganların elinden kurtulan A.B, apartmanın koridoruna çıkıp, yardım çığlıkları attı. Fatih Ö. ile Yaşar K. de peşinden gelip, kadını koridorda da dövmeye devam etti.

ÇIĞLIKLARA KOŞMUŞLAR

Misafirliğe geldikleri arkadaşlarının evlerinde oturan Orhan Çumralıgil ve Dündar Kömürcü de, gelen çığlık sesleri üzerine koridora çıktı. İki arkadaş, bir kadının iki kişi tarafından dövüldüğünü görünce müdahale edip kurtarmak istedi. Bu sırada elinde bıçak bulunan Fatih Ö, Orhan Çumralıgil’i göğsünden, arkadaşı Dündar Kömürcü’yü de karnından yaraladı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Aldığı 3 bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan Orhan Çumralıgil’e ilk müdahaleyi çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağılık görevlileri yaptı. Birkaç kez duran kalbi yeniden çalıştırılan Orhan Çumralıgil, kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

konyadaki-cinayette-yeni-detaylar-boks-antrenoru-dayak-yiyen-kadini-kurtarmak-isterken-oldurulmus.jpg

Karnından bıçaklanan arkadaşı Dündar Kömürcü de hastanede tedavi altına alındı. 

KADIN YAŞANANLARI ANLATTI

Boyun ve göğüs bölgesinde darp izine rastlanan A.B. adlı kadının ilk ifadesinde birlikte alkol aldığı komşuları Fatih Ö. ile Yaşar K’nin bir süre sonra kendisine tacizde bulunmak istemeleri üzerine tepki gösterip evden ayrılmak istemesi üzerine dövdüklerini, ellerinden kaçıp koridorda da saldırmaları nedeniyle yardım çığlıkları attığını söyledi. 

konyadaki-cinayette-yeni-detaylar-boks-antrenoru-dayak-yiyen-kadini-kurtarmak-isterken-oldurulmus-003.jpg

TUTUKLANDILAR

Hayatını kaybeden Orhan Çumralıgil, Konya Şehir Hastanesi’nde yapılan otopsisinin ardından dün akşam saatlerinde Musalla Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatih Ö. ile Yaşar K ise 'kasten öldürme ve yaralama' suçlarından tutuklandı. 

konyadaki-cinayette-yeni-detaylar-boks-antrenoru-dayak-yiyen-kadini-kurtarmak-isterken-oldurulmus-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.