Konya’daki silahlı saldırıda yeni gelişme! Eğlence merkezi sahibi 2 şüpheli tutuklandı

Konya’da otomobille giderken husumetli oldukları kişilerin silahlı saldırısına uğrayan Ramazan Yozcu (22) ve arkadaşı Yücel Akdemir'in (22) tedavileri sürüyor. Gözaltına alınan 5 şüpheliden eğlence merkezi sahibi 2 şüpheli tutuklandı.

Konya’daki silahlı saldırıda yeni gelişme! Eğlence merkezi sahibi 2 şüpheli tutuklandı

Olay, Cumartesi gecesi merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Çukur Çimen Sokak'taki bir eğlence merkezi önünde meydana gelmişti.

TAKİP EDİP OTOMOBİLE ATEŞ AÇTILAR

İddiaya göre; husumetli iki grup, eğlence merkezi önünde kavga etti. Kavga sonrası Ramazan Yozcu ve Yücel Akdemir otomobilleri ile olay yerinden ayrıldı. Diğer grup ise Yozcu ve Akdemir'i takip etmeye başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında arkadaki grup, Belh Caddesi üzerinde Yozcu ve Akdemir'in içerisinde bulunduğu otomobile doğru silahla ateş açtı. Sırtlarından vurulan Yozcu ve Akdemir ağır yaralandı. Önce özel bir hastaneye götürülen 2 yaralı, daha sonra üniversite hastanelerine sevk edildi. Her iki yaralının da hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

konyadaki-silahli-saldirida-yeni-gelisme-eglence-merkezi-sahibi-2-supheli-tutuklandi-001.jpg

OLAYLA İLGİLİ 5 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı kendilerinin gerçekleştirdiğini öne süren Niyazi U. (41) ve Fatih G'yi (30) gözaltına aldı. Ancak polisin yaptığı çalışmayla olayı gerçekleştirenlerin gazino sahiplerinden Ali Kemal U. ile çalışanı Recep S. olduğu tespit edildi. Polis yapılan operasyonla her iki şüpheliyi saklandıkları adreste suç aleti tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Polis, olaya yardım ettiği belirtilen gazino müdürü Rıza Ş'yi (50) de gözaltına aldı. 

konyadaki-silahli-saldirida-yeni-gelisme-eglence-merkezi-sahibi-2-supheli-tutuklandi-002.jpg

konyadaki-silahli-saldirida-yeni-gelisme-eglence-merkezi-sahibi-2-supheli-tutuklandi-003.jpg

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Ali Kemal U. ve Recep S. 'kasten öldürmeye teşebbüs', Rıza Ş, 'suç delillerini yok etme', Niyazi U. ve Fatih G. ise 'suç üstlenme ve suçluyu kayırma' suçlarından adliyeye sevk edildi. Ali Kemal U. ve Recep S, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 3 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

konyadaki-silahli-saldirida-yeni-gelisme-eglence-merkezi-sahibi-2-supheli-tutuklandi-004.jpg

konyadaki-silahli-saldirida-yeni-gelisme-eglence-merkezi-sahibi-2-supheli-tutuklandi-005.jpg

konyadaki-silahli-saldirida-yeni-gelisme-eglence-merkezi-sahibi-2-supheli-tutuklandi-006.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.