Konya'daki yangında ağır yaralanan ve annesini kaybeden küçük çocuk Ankara'ya sevk edildi

Konya'da müstakil evde çıkan yangında komşular tarafından kurtarılan, ayakları ile vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan Okay Yürür (3), Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Konya'daki yangında ağır yaralanan ve annesini kaybeden küçük çocuk Ankara'ya sevk edildi

Konya'nın Merkez Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi Perçemli Sokak'taki 2 katlı evde, dün saat 09.30 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Evden yükselen dumanları gören komşularından bazıları, hortum ve kovalar ile alevlere müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada ailenin içeride mahsur kaldığını öğrenen komşuları, kendi kıyafetlerine su döküp, içeri girerek, minik Okay ve dayısı Yusuf Yürür'ü kurtarmaya çalıştı.

yanginda-vucudu-yanip-annesini-kaybeden-okay-ankaradaki-hastaneye-sevk-edildi-8856-dhaphoto3.jpg

Komşular Yusuf Yürür'ü içeriden çıkarırken, birkaç kişi de pencere demirini aralayıp, anne Hülya Yürür'ün sarkıttığı minik Okay'ı kurtardı. Ayaklarında ve vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluşan küçük Okay, ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Burada duran kalbi tekrar çalıştırılan Okay, Konya Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Hayati tehlikesi devam eden minik Okay, yapılan müdahalenin ardından Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 

yanginda-vucudu-yanip-annesini-kaybeden-okay-ankaradaki-hastaneye-sevk-edildi-8856-dhaphoto2.jpg

Evde mahsur kalan ve alevler söndürüldükten sonra 2. katta cansız bedenine ulaşılan Hülya Yürür'ün ise otopsinin devam ettiği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.