Konya'ya serin ve yağışlı hava geliyor! Meteoroloji'nin ilçe ilçe 5 günlük hava tahmini

Türkiye'de son günlerde etkili olan hava sıcaklığının azalarak perşembe gününden itibaren mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Konya'da da bugün ve yarın yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise perşembe ve cuma günleri hissedilir derecede düşecek.

Konya'ya serin ve yağışlı hava geliyor! Meteoroloji'nin ilçe ilçe 5 günlük hava tahmini

Türkiye'de son günlerde etkili olan hava sıcaklığının azalarak perşembe gününden itibaren mevsim normallerinin altına inmesi, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, bugünden itibaren hava sıcaklıklarında düşüş öngörülüyor. Perşembe günü ise mevsim normallerinin altına inmesi öngörülen sıcaklıklardaki düşüş ve serin havayla birlikte, ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

KONYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Bugün Konya merkez ve ilçelerinde bugün parçalı bulutlu bir hava ile kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü ise tüm Konya genelinde gök gürültülü sağanağın etkili olacağı öngörülüyor. 

Hava sıcaklığında ise perşembe ve cuma günleri hissedilir derecede düşüş yaşanacak. Halen 30 derece ve üzerinde seyreden gündüz sıcaklığındaki düşüşün bazı ilçelerde 21 dereceye kadar olacağı tahmin ediliyor. 

Meteoroloji'nin Konya'nın tüm ilçelerinde 5 günlük hava tahmini

konyaya-serin-ve-yagisli-hava-geliyor1.jpg

konyaya-serin-ve-yagisli-hava-geliyor2.jpg

konyaya-serin-ve-yagisli-hava-geliyor.jpgkonyaya-serin-ve-yagisli-hava-geliyor3.jpgkonyaya-serin-ve-yagisli-hava-geliyor4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.