Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh Sabri Konya'da! Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'i ziyaret etti

Konya'ya gelen Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh Sabri Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'i ziyaret etti

Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh Sabri Konya'da! Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'i ziyaret etti

Türkiye'de olan Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabulde, eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de hazır bulundu. 

ikrime0.jpg

KONYA'YA GELDİ

Ankara ziyaretinin ardından Konya'ya gelen Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir ile bir araya geldi. Vakıfta gerçekleşen görüşmede Kudüs davası ve Filistin'in geleceği konuşuldu. Türkiye'nin Filistin'le ilişkisinin yeni değil asırlar öncesine dayandığını ve son dönemde daha da güçlendiğini ifade eden Şeyh Sabri, çalışmalarıyla göz dolduran Mehir Vakfı'nda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını ifade etti.

ikrime3.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ise vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özdemir, vakfın faaliyetlerinin sadece Türkiye ile sınırlı kalmadığını hatırlatarak Filistinli gençlerin düğün organizasyonlarıyla ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. 

ikrime2.jpg

Vakıf anı defterini de imzalayan Şeyh İkrime Sabri ile Mustafa Özdemir'in görüşmesi hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle tamamlandı.

ikrime5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.