Otomobil almak için geldiği Konya'da altın dolu çantasını kaybetti! Yaşadığı şok kısa sürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde marketin önünde içinde yaklaşık 45 bin lira değerinde altın ile 3 bin TL olan küçük bir çanta bulan Saadet Yeşil (66), çantayı sahibine teslim etti.

Otomobil almak için geldiği Konya'da altın dolu çantasını kaybetti! Yaşadığı şok kısa sürdü

Olay, Ereğli ilçesi Kutören Mahallesi'nde meydana geldi.

Niğde'nin Bor ilçesi Obruk köyünde oturan Murat Altındağ, eşiyle birlikte otomobil satın almak için Ereğli ilçesine başka bir araçla yola çıktı. Yol güzergahında Kutören Mahallesi'ndeki bir marketin önünde durup alışveriş yapan Altındağ, daha sonra yoluna devam etti. 

Altındağ, bölgeden ayrıldıktan kısa bir süre sonra mahalle sakinlerinden Saadet Yeşil, marketin önünde içinde yaklaşık 45 bin lira değerinde altın ile 3 bin TL bulunan küçük bir çanta buldu. Yeşil, market sahibiyle görüştükten sonra durumu muhtar Özcan Kardaş'a bildirdi. 

Bu sırada Altındağ da Ereğli ilçesindeki oto galeriye gittiğinde çantayı düşürdüğünü fark etti. Yaşadığı şokla Kutören Mahallesi'ne geri dönen Altındağ, market sahibiyle görüştüğünde çantayı Saadet Yeşil'in bulduğunu öğrendi. Ardından da Saadet Yeşil, muhtar Özcan Kardaş eşliğinde çantayı Altındağ'a teslim etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum