Polise yakalanmamak için bayanlar tuvaleti ile sahne altına saklandılar! Konya'daki baskından kareler

Konya’da gece saatlerinde faaliyetine devam ettiği belirlenen bir eğlence mekanında koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. İçeride bulunanlar polise yakalanmamak için bayanlar tuvaleti ile sahne altına gizlenmeleri dikkat çekti.

Polise yakalanmamak için bayanlar tuvaleti ile sahne altına saklandılar! Konya'daki baskından kareler

Edinilen bilgiye göre, Meram ilçesinde gece saatlerinde bir eğlence mekanının faaliyette olduğunun fark edilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. İş yerine girenlerin olduğunun görülmesi üzerine Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ile Meram Devriye Ekipleri Amirliği ekipleri tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence mekanında denetim yapıldı.

İş yerinde yapılan kontrolde müşterilerin masada oturduğu ve pandemi kurallarına riayet edilmediğinin görülmesi üzerine 27 kişiye ‘sokağa çıkma’ ve ‘sosyal mesafeyi ihlal’den işlem uygulandı. Mekan sahibi H.İ.S. hakkında ise işlem başlatılarak iş yeri mühürlendi.

Öte yandan eğlence mekanına yapılan baskında içeride bulunanlardan bazılarının sahne olarak kullanılan platformun altına ve tuvalete girerek saklanması ise dikkat çekti.

polise-yakalanmamak-icin-bayanlar-tuvaleti-ile-sahne-altina-saklandilar.jpg

polise-yakalanmamak-icin-bayanlar-tuvaleti-ile-sahne-altina-saklandilar2.jpgpolise-yakalanmamak-icin-bayanlar-tuvaleti-ile-sahne-altina-saklandilar4.jpg

polise-yakalanmamak-icin-bayanlar-tuvaleti-ile-sahne-altina-saklandilar1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.