Selçuk Üniversitesi'nin ardından Konya Teknik Üniversitesi'nde de yüz yüze eğitim için tarih belli oldu

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Senatosu yüz yüze eğitim için tarihi belirledi. Akademik takvimini yayınlayan üniversite, 20 Eylül'de yüz yüze eğitime başlanmasına karar verdi.

Selçuk Üniversitesi'nin ardından Konya Teknik Üniversitesi'nde de yüz yüze eğitim için tarih belli oldu

Selçuk Üniversitesi'nin ardından Konya Teknik Üniversitesi de yüz yüze eğitim için tarihi belirledi. Üniversite senatosu 20 Eylül'de yüz yüze eğitime başlanmasını kararlaştırdı. 

Konuyla ilgili üniversiteden yapılan açıklama şu şekilde:

"Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı “Önlisans ve Lisans Akademik Takvimi” yayınlanmış olup buna göre 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi dersleri, 20 Eylül 2021 tarihinde ‘Yüz Yüze’ başlamasına karar verilmiştir.
 
Sağlık Bakanlığı tedbirleri, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Üniversitemiz Koronovirüs Komisyonun (KOVKOM) kararları dikkate alınarak COVİD-19 salgınının seyrine göre örgün programlarda gerek görüldüğü takdirde çevrim içi öğretim uygulamaları yapılabilecektir.
 
Tezsiz Yüksek Lisans Programlarında ise “Karma” (yüz yüze ve çevrim içi) eğitim yapılmasına karar verilmiştir. Her bir dersin hangi yöntemle yapılacağı birimlerce duyurulacaktır." 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.