Konya’da selektör yapan sürücüye saldıran kişi hakkında flaş karar! Tutuklandı

Konya’da sol şeritte seyrettiği sırada, selektör yaptığı gerekçesiyle yol ortasında durup levye ile arkasından gelen aracın sürücüsüne saldıran kişi hakkında flaş bir karar daha çıktı. Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen o sürücü, tutuklandı.

Konya’da selektör yapan sürücüye saldıran kişi hakkında flaş karar! Tutuklandı

Görüntüler, dün saat saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi'nde kaydedilmişti.

İddiaya göre; O.K, otomobiliyle sol şeritte ilerlediği sırada selektör yaparak önünde ilerleyen 42 P 4242 plakalı aracın sürücüsünden yol istedi.

Öndeki otomobilin sürücüsü Arif Nafiz T. de camdan elini uzatıp, çeşitli hareketler yaptı.

Zikzak yaparak aracını yol ortasında durduran sürücü, yol isteyen O.K'nin yanına gelerek önce küfretti, ardından da aracından aldığı levyeyle araca zarar verdi.

O.K. 'ileride polis var' diyerek, hızla olay yerinden uzaklaştı.

O.K. daha sonra araç kamerasının kaydettiği görüntülerle birlikte polis merkezine giderek, sürücü hakkında şikayette bulundu. 

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan sürücü Arif Nafiz T,  'mala zarar vermek ve kara ulaşım aracını alıkoyma' suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Sürücü hakkında ayrıca 'Tehlikeli şerit değiştirmek ve Trafik güvenliği ile ilgili kurallara uymamak' suçlarından 420 lira idari para cezası uygulanmış, ehliyetine de el konuldu belirtilmişti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.