Türkiye günlerce onu konuşmuştu! İşte Konya’da süt kazanında banyoyla gündem olan kişinin yeni işi

Konya'da bir süt toplama merkezinde "süt kazanında banyo" görüntüleriyle gündem olan Emre S, hakkındaki iddianame kabul edilmişti. 15 yıla kadar hapsi istenen Emre S, "Artık bir lastikçide çalışıyorum. Daha dikkatliyim." dedi.

Türkiye günlerce onu konuşmuştu! İşte Konya’da süt kazanında banyoyla gündem olan kişinin yeni işi

Konya'da, bir süt toplama merkezinde 'süt banyosu' olayıyla gündeme gelen Emre S. (24) ve Uğur T. (32) hakkındaki iddianame geçtiğimiz hafta kabul edilmişti. İkili, önümüzdeki günlerde Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

15'ER YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Emre S. ve Uğur T, “İçilecek sulara veya yenilecek veya içilecek veya kullanılacak veya tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek” suçlamasıyla yargılanacak. Haklarında en az 2 yıl en çok da 15 yıl hapis cezası isteniyor.

"BÖYLE BİR HATAYI NASIL YAPTIĞIMA İNANAMIYORUM"

2020 yılı Kasım ayında ortaya çıkan görüntüler büyük tepki çekmişti. Hürriyet'in haberine göre; görüntülerde süt kazanının içinde banyo yapan Emre S, "Artık bir lastikçide çalışıyorum. Daha dikkatliyim. O kazan süt kaynatma kazanı değildi. İçindeki de süt değildi. Süt lekesi kalmış kazana sıcak su koymuştuk. Böyle bir hatayı nasıl yaptığıma inanamıyorum. Niye tutuklandık ve niye ağır cezada yargılanıyoruz onu da anlamış değilim. Dezenfektan kazanıydı. Sütler tanklara konuluyor onlar da eksi derecelerde soğuk, içine girip banyo yapılamaz" dedi.

konya-sut-kazani-1.jpeg

5 GÜN CEZAEVİNDE KALMIŞLARDA

Olaya ilişkin 5 Kasım'da gözaltına alınan iki işçi, 6 Kasım'da tutuklanmış, 5 gün sonra da serbest bırakılmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.