Türkiye’nin konuştuğu Konya’daki olayda yeni gelişme! Babanın evlat hasreti 35 gün sonra bitti

Konya’da 3 yıl önce E.D. ile 4'üncü evliliğini yapan Akile D’nin, 2,5 yaşındaki oğlu ile evdeki altın ve paraları alarak ortadan kaybolduğu iddia edilmişti. Akile D’nin, oğlunu baba E.D’ye teslim etti.

Türkiye’nin konuştuğu Konya’daki olayda yeni gelişme! Babanın evlat hasreti 35 gün sonra bitti

Konya’nın Çumra ilçesinde yaşayan Akile D’nin, 4'üncü evliliğini çiftçi E.D. ile yaptığı, genç kadının 4 Aralık'ta bu evlilikten olan 2,5 yaşındaki oğlu A.D'yle birlikte kayıplara karıştığı iddia edilmişti.

E.D. çocuğu için kayıp müracaatında bulunmuş, Akile D, kendisine ulaşan polislere, evden kendi isteğiyle uzaklaştığını ve yerinin bilinmesini istemediğini söylemişti.

İLGİLİ HABER

ÇOCUĞU, BABASINA TESLİM ETTİ

Alınan bilgiye göre; genç kadın, geçtiğimiz hafta eşine mesaj atarak, 'Ben bakamıyorum, çocuk sürekli seni soruyor, gel çocuğu al' dedi. Bunun üzerine hemen şehir merkezine gelen E.D, çocuğunu alacağı noktada beklemeye başladı. Akile D, kısa süre sonra daha önceki evliliğinden olan genç kızıyla birlikte buluşma noktasına geldi. Çocuğu genç kızla babasına gönderen Akile D, olup biteni uzaktan izledi.

BOŞANACAK!

35 gün sonra çocuğuna kavuşan E.D. gözyaşlarını tutamadı. Çocuğuna sarılan E.D, "Oğlumun kokusunu, her şeyini özlemişim. Bir daha hiç ayrılmayacağız. Velayet ve boşanma davamızı da açtık." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.