Konyalı Galericilerde yeni plaka basım merkezi sevinci

Konya Ticaret Odası Galericiler Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Çenesiz, Karatay Belediyesi tarafından yaptırılan plaka basım merkezinde sona gelindiğini, önümüzdeki hafta açılmasını beklediklerini söyledi.

Konyalı Galericilerde yeni plaka basım merkezi sevinci

İkinci el araç alım ve satım hareketliliğinin en fazla olduğu Konya Galericiler Sitesinde bugüne kadar plaka basım merkezinin olmamasını büyük bir eksiklik olarak gören Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, galerici esnafından gelen teklif üzerine plaka basım merkezi binasının yapımını üstlendi.

Kısa sürede yapımı tamamlayan Karatay Belediyesi, önümüzdeki hafta Şoförler Odasına bina teslimini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Konya Ticaret Odası Galericiler Meslek Komitesi ve Selçuklu Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Çenesiz “Galerici esnafımız bu anı bekliyordu. Araç alım satımının en fazla olduğu galericilerde plaka basım merkezinin olmaması çok büyük bir eksiklikti. Odamız ve Belediyemiz sağ olsun. Esnafımızın sesine kulak verdiler ve plaka basım merkezi binası tamamlandı. Önümüzdeki hafta içinde açılması planlanıyor.” dedi.

Çenesiz, “Başta Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca olmak üzere odamıza, esnafımızın sesine kulak vererek katkıda bulunanlara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.