Konyalı şehidimizle ilgili yürek yakan ayrıntılar! İki ay önce babasını kaybetmiş

İdlib'de rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu şehit olan Konyalı Piyade Teğmen Bayram Olgun'un (26) yaklaşık 2 ay önce babasını kaybettiği öğrenildi. Cenaze için şehre gelen Olgun'un birliğine dönüş öncesi gittiği berberde 'bu belki de benim son tıraşım olur" demişti.

Konyalı şehidimizle ilgili yürek yakan ayrıntılar! İki ay önce babasını kaybetmiş

Türkiye, İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonucu şehit olan kahramanlarının acısını yaşıyor. Şehit askerlerimiz arasında Konyalı Piyade Teğmen Bayram Olgun da bulunuyor. 

Acı haber kahraman askerimizin Selçuklu İlçesi Tepekent Mahallesindeki ailesine yetkililer tarafından ulaştırıldı. Genç teğmenin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. 

2 AY ÖNCE BABASINI KAYBETMİŞ

Kahraman askerimizle ilgili yürek yakan ayrıntılar ortaya çıktı. 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı emrinde görev yapan Teğmen Bayram Olgun'un yaklaşık 2 ay önce babası İrfan Olgun'u kaybettiği öğrenildi. Genç teğmen, Konya'ya da son olarak babasının cenazesi için gelmişti. 

Birliğine dönüş öncesi traş olmak berbere giden Bayram Olgun'un burada arkadaşlarına "Bu belki benim son traşım olur" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.