Konyalı şehit belediye başkanının annesinden duygusal 'doğum günü' paylaşımı

Konya'nın Doğanhisar ilçesinde bıçaklanarak öldürülen Belediye Başkanı İhsan Öztoklu'nun ailesi duygusal bir paylaşımla şehit başkanı doğum gününde andı.

Konyalı şehit belediye başkanının annesinden duygusal 'doğum günü' paylaşımı

Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi adayı olarak Doğanhisar İlçe Belediye Başkanı seçilen İhsan Öztoklu, 24 Mayıs 2019 tarihinde reklam panosuna zarar verdiği iddia edilen İYİ Parti adayı Abdullah K, oğlu Abdurrahman K. ve amcası Osman K. ile aralarında çıkan kavgada bıçaklanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Yasal girişimler sonrası şehitlik unvanı verilen İhsan Öztoklu’nun doğum günü dolayısıyla annesi Fatma Öztoklu, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

“ACILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞADIM”

67 yaşındaki Fatma Öztoklu, acıların en büyüğünü yaşadığını ifade etti.

Oğlunun doğum gününü kutlayan anne Öztoklu, “22 Haziran benim ve ailem için çok özel bir gündü. Çünkü Allah bana öyle bir evlat vermişti ki evime nur doğmuştu. Nurumu insan olmayan caniler söndürdü. Ne hakkı vardı benim öpmeye kıyamadığım yavrumu yok etmeye. Benim üzerine titrediğim, özenle büyüttüğüm yavrumu yok ettiler. Hayallerimizi, memleketimin hayallerini yıktılar. Allah hepsini görüyor. Ben acıların en büyüğünü yaşadım, Allah onlara daha büyüğünü yaşatsın, benim yandığım gibi yansınlar” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.