Konyaspor Ankaragücü maçına hazır!

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 1. hafta maçında MKE Ankaragücü’nü konuk edecek olan Konyaspor, yapılan antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Her iki takımın ligdeki mücadelelerinde 11'e 11 eşitlik bulunuyor.

Konyaspor Ankaragücü maçına hazır!

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 18:00’da başlayan antrenmana, önceki gün yapılan antrenmanda sakatlanan ve tedavisine başlanan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra tedavilerine devam edilen Volkan Fındıklı ve Paolo Hurtado katılmadı.

Koşu ve serbest ısınma hareketleri ile başlayan antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

Konyaspor’un son çalışmasını İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Osman Koçak, As Başkan Bünyamin Sarıtaş ve Kulüp Menajeri Seçkin Özdil ile birlikte takip etti.

Antrenmanın ardından kampa giren takımda tedavilerine devam edilen Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmetovic ve Paolo Hurtado forma giyemeyecek.

- İstatiklerde eşitlik - 

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 19:15’de başlayacak Konyaspor-MKE Ankaragücü Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 1.hafta maçında Bülent Birincioğlu düdük çalacak. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ile Mehmet Kısal yapacak.

Konyaspor Süper Lig tarihinde daha önce MKE Ankaragücü ile 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 11’ini Konyaspor, 11’ini MKE Ankaragücü kazanırken, 4 mücadele ise beraberlikle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.