Konyaspor Başkanı Kulluk'tan genel kurul öncesi flaş açıklama: 'Aday olmayacağız'

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk yaptığı açıklamada 7 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulda yönetim olarak aday olmayacaklarını açıkladı.

Konyaspor Başkanı Kulluk'tan genel kurul öncesi flaş açıklama: 'Aday olmayacağız'

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 

'ADAY OLMAYACAĞIZ'

2020-2021 Futbol Sezonu’nun 11 Eylül 2020 tarihinde başlamasının planlandığını hatırlatan Kulluk, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda aday olmayacaklarını açıkladı. Kulluk "Bu süreçte Konyaspor’umuzu daha yükseğe taşıyacak, bu şehrin kutsal emanetine gözü gibi bakacak iş adamlarımız muhakkak çıkacaktır. Mahkeme kadıya mülk değildir. Bu bir bayrak yarışıdır ve Konyaspor bu şehrin şah damarıdır. Özenle korunmalı ve her kesimden destek olunmalıdır. Kulübümüz çok daha iyi başkanlara ve yönetimlere layıktır." dedi. 

'PROJELERİNİ AÇIKLASINLAR'

Yarışın içinde olacakların ligin başlamasına çok kısa bir süre kalması nedeniyle, düşündükleri projeleri camiaya bir an önce anlatmalarının kulübün geleceği açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Kulluk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

Öte yandan yönetime talip olanlar, şayet ihtiyaç duyarlarsa, yaşadığımız sıkıntıları önümüzdeki sezon kendilerinin yaşamaması adına istişareye, bilgi paylaşımına ve gönülden yardıma açık olduğumuzu burada özellikle belirtmek isterim. 

Yanlışlarımız, doğrularımız, Konyaspor’un yüksek menfaatleri adına almış olduğumuz kararlar neticesinde bilmeden, istemeden kırdıklarımız, incittiklerimiz muhakkak vardır. Ancak göreve başladığımız günden bu yana niyetimiz her zaman halis olmuştur. Kendi menfaatlerimizi, mevkiimizi düşünmeden, nefslerimize yenik düşmeden kulübümüzün haklarına sahip çıkabilmek, layıkıyla temsil edebilmek için gece gündüz çalıştık. Kısacası kulübümüz için elimizden gelen gayreti fazlasıyla gösterdik. Sonuçları kimi zaman istediğimiz gibi olmadı. Bunun bizler de farkındayız. Lakin tek sevdamız Konyaspor’du. Çok zor şartlar altında mücadelemizi sürdürdük. Ancak bugün her şeye rağmen Süper Lig’de yoluna devam eden, mal varlıkları ve taşınmazları olan bir kulübü devretmenin huzurunu yaşıyoruz. 

Buradan bize her şart ve koşulda inanan ve desteklemeye devam eden, yanımızda olan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Bununla birlikte büyük fedakârlıklarla taşın altına gövdelerine koyan çok kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarıma, teknik direktörlerimize, futbolcularımıza, kulüp profesyonellerimize ayrıca ve özellikle teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Var olsunlar."

Kulluk açıklamasını "Saygı, sevgi ve muhabbetle tüm camiamızı selamlıyor; Konya’mız, camiamız, kulübümüz için en hayırlısı neyse onun olmasını temenni ediyorum." ifadeleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.