Konyaspor'da taraftardan futbolculara protesto!

Mutlak galibiyet için çıktığı Gençlerbirliği maçında sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Konyaspor'da maçın ikinci yarısında sergilenen kötü futbolu taraftarlar ıslıklarıyla protesto etti. Hedefte ise ikinci yarıda oyuna giren Volkan Fındıklı ile Bajic vardı.

Konyaspor'da taraftardan futbolculara protesto!

Konyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle morallerin bozuk olduğu yeşil beyazlılar, maça mutlak galibiyet için çıktı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasının ardından oyun üstünlüğünü eline alan Konyaspor, Miya'nın 37. dakikada attığı golle öne geçti. İlk yarı 1-0 sona erdi. 

İkinci yarıda ise sahada beklentilerin uzağında bir Konyaspor vardı. Yeşil beyazlıların kendi yarı sahasına hapsolan görüntüsü taraftarın tepkisine yol açtı. Yan top ve geri paslarla tepkisini yükselten taraftarların hedefinde Jevtovic'in sakatlanmasıyla 49. dakikada oyuna dahil olan Volkan Fındıklı ile 78. dakikada Ömer Ali Şahiner'in yerine oyuna giren Bajic vardı. Her iki futbolcu da topu her ayaklarına aldıklarında tepkiyle karşılaştı. 

90-4. dakikada Yasin'in röveşatasıyla gelen Gençlerbirliği'nin beraberlik golü ise büyük üzüntüye neden oldu. Tepkisini artıran yeşil beyazlı taraftarlar ıslık çalarak futbolcuları protesto etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.