Konyaspor'da tek hedef 3 puan

Konyaspor'un Gürcü futbolcusu Levan Shengelia, Yeni Malatyaspor karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Konyaspor'da tek hedef 3 puan

Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Konyaspor, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan yeşil beyazlıların başarılı futbolcusu Levan Shengelia, takıma çok çabuk adapte olduğunu söyledi. Shengelia, "Öncelikle kariyerim açısında Konyaspor'a gelmek çok önemliydi. Benim için deneyim oldu. Çünkü çok iyi bir takıma geldim. İlk geldiğim zamanlarda biraz bocalayacak gibi oldum. Çünkü yeni bir takım, yeni takım arkadaşları, çalışanlar olsun bu konuda sıkıntı yaşayabileceğimi düşündüm. Ama bu güzel ekiple tanıştıktan sonra gerçekten bu adaptasyon sürecini çok çabuk tamamladım. Güven de kazandım. Kendi açımdan mutluyum ve takıma iyi bir şekilde adapte olduğumu düşünüyorum" dedi.

"GALİP GELMEK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyaspor maçının önemine de dikkat çeken Levan Shengelia, "Bizim açımızdan çok önemli bir müsabaka olacak. Çünkü lig tablosuna bakacak olursanız bütün takımlar birbirlerine yakınlar. Bu maçtan kesinlikle galip gelmek istiyoruz. Maçı çok ciddiye alıyoruz. Yukarılarda olmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.