Konyaspor'dan 4 bin 242 öğrenci için protokol

Konya'da orta öğretim kurumlarında okuyan 4 bin 242 öğrencinin Konyaspor'un maçlarını izlemesini kapsayan protokol Konya Valiliği'nde imzalandı.

Konyaspor'dan 4 bin 242 öğrenci için protokol

Konyaspor, Konya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüile 4 bin 242 öğrenciyi kapsayan protokol imzaladı.

İmza törenine Vali Cüneyit Orhan Toprak, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Konya Spor Lisesi’nden öğrenciler katıldı.

İmzalanan protokol gereği 2019-2020 sezonunda Konyaspor passolig kartları olan 4 bin 242 öğrenci, yeşil beyazlıların iç saha maçlarını ücretsiz olarak izleyebilecek.

Törende bir konuşma yapan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak “Gerçekten ilimiz, spor camiamız, öğrencilerimiz ve Milli Eğitimimiz için önemli bir protokolü imzalayacağız. Biz Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak gençlerimizin milli manevi değerler çerçevesinde yetişmeleri, teknolojiden, sanattan, bilimden, spordan, kültürden uzak kalmamaları, bütünleşmeleri ve eğitimlerine bu şekilde devam edebilmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz. Onların gelişimlerine büyük önem veriyoruz. Diğer taraftan Konyaspor’un Başkanı Sayın Hilmi Kulluk burada… Gerçekten Konyaspor’umuz da bizim bir marka değerimiz. Konya’nın Konyalıların bütünleştiği bir kulübümüz. Taraftarlarımız da Konyaspor’umuzla yakından takip ediyor, onunla seviniyor, onunla üzülüyor. Görev yaptığım şu bir yıl içinde Konyaspor’un Konyalılar için çok önemli olduğunu bizzat gözlemlemiş bulunuyorum. Konyaspor’umuz son haftalardaki çıkışıyla üst basamaklara tırmandı çok şükür ve oradan da kopmaya inşallah niyetimiz yok. Buradan ben tabi yönetimimizi tebrik etmek istiyorum. Gerçekten çok şeffaf, açık bir yönetim tarzıyla çalışmalarına devam ediyor. Neredeyse günde birkaç defa sayın başkan ile görüşüyoruz. Buradan halkımıza duyurmak istiyorum. Bütün giderler gelirle, harcamalarla, yapılan çalışmalarla, alınan kararlarla ilgili beni bilgilendiriyor. Bu kadar şeffaf bir yönetim tarzı izliyor kendisi. Konyaspor’umuzun bir diğer güzelliği de bildiğiniz gibi sosyal sorumluluk konularına çok önem veriyorlar. Toplumumuzun hassas olduğu gündemleri konuları gerek maç günlerinde gerekse hafta arasında olsun düzenledikleri çok renkli tarzlarla yöntemlerle Türkiye’nin, Konya’nın gündemine getiriyorlar. Bu konuda da kendilerine teşekkür ediyorum. Şehitlerimiz, kahraman ordumuz, engelliler ve birçok konuda ellerini taşının altına koyuyorlar ve yüzümüzü ağartıyorlar, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün imzalayacağımız projeyle ilgili olarak ise 4 bin 242 lise öğrencimizi, okullardan gelecek talep üzerine 2019-2020 futbol sezonunda belirlenen yerlerde belirlenen şartlarda Konyaspor’umuzun iç saha maçlarını seyretme imkânı vereceğiz. Bir şehrin öğrencileri, gençliği ile profesyonel bir spor kulübünün bu boyutta bütünleşmesi bildiğim kadarıyla bir ilk olacak. Bunun çok büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. Gençlerimiz kahve köşelerinde boş vakit geçirene kadar illerinin temsilcisi markaları olan Konyaspor’un kalite düzeyi yüksek maçlarını izleyecekler ve takımlarına destek olacaklar. Bir taraftan da takımımız genç, dinamik, centilmen öğrenci taraftarlarına kavuşmuş olacak. İki taraf için de güzel olacak inşallah” şeklinde konuştu.

Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın konuşmasının ardından üçlü protokol imzalandı. Başkan Hilmi Kulluk, Vali Toprak ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük’e üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı forma, çift başlı kartal ve kulübün hediyelerini takdim etti. Vali Toprak ise Başkan Kulluk'a üzerinde Esma-ül Hüsna’nın yer aldığı Semazen figürünü, İl Milli Eğitim Müdürü Büyük üzerinde başkan Kulluk'un isminin bulunduğu kalemi hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.