Konyaspor-Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınacak tedbirlere ilişkin toplantı sona erdi. Toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. 

Toplantının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, alınan kararları açıkladı. Kalın "Spor müsabakalarının nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanması karar verildi" dedi. 

Buna göre bu haftaki Konyaspor-Fenerbahçe ve Galatasaray-Beşiktaş maçları olmak üzere tüm müsabakalar seyircisiz oynanacak.

4 BÜYÜK MAÇ SEYİRCİSİZ

Futbolda Süper Lig'in 32'nci haftasında kadar, TFF 1'inci Lig'de ise 34'üncü haftaya kadar maçlar seyiricisiz olarak oynanacak.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir, Galatasaray - Beşiktaş, Medipol Başakşehir - Galatasaray ve Galatasaray - Trabzonspor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı da bu açıklamayla birlikte kesinleşmiş oldu.

FENERBAHÇE BEKO - ANADOLU EFES MAÇI DA SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Erkek basketbolda ise ING Basketbol Süper Ligi'nin 27'nci haftasında 13 Nisan'da oynanacak olan Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes karşılaşması da bu kararla birlikte seyircisiz oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.