Konyaspor'u ziyaret eden Başkan Altay'dan önemli mesaj

Süper Lig'de kalmak için kritik haftalara giren Konyaspor'a önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Kayacık Tesislerinde takımı ziyaret etti. Altay ''Şimdi her konuyu bir kenarda tutup birlik olma zamanı" dedi.

Konyaspor'u ziyaret eden Başkan Altay'dan önemli mesaj

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Süper Lig'de kalma yolunda kritik haftalara giren Konyaspor'u ziyaret etti. 

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk tarafından karşılanan başkanlar, antrenman sahasında futbolcularla görüştü. Başkanlar, Çaykur Rizespor maçı öncesi başarı diledikleri futbolculara desteklerini iletti. 

Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Bugün, Karatay Belediye Başkanımız Hasan Bey, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Bey, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı Bey ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız ile sizleri ziyaret etmek istedik. Hatırlarsınız en son ziyaretimiz üç dört ay önceydi ve sonrasında güzel bir galibiyet aldık. Biz de uğur getireceğine inandığımız için tekrar takımımızı ziyaret etmek istedik. Son zamanlardaki en önemli maçımıza hafta sonu çıkacağız. İlk gün söylediğimiz gibi, yönetimimize, futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bugüne kadar bizi mahcup etmediniz. İnşallah bu hafta sonu ve sonrasında başaracağınıza inanıyoruz. Biz belediyeler olarak Konyaspor'a destek vermeye devam ediyoruz. Şehir olarak Konyalılar, sizlerle birlikteler.  Bu hafta kazanmaktan başka şansımız yok. Yazılıp çizilenleri aklımızın ucundan bile geçirmek istemiyoruz. Sizlerden başarı bekliyoruz. Konya, mevcut sistemiyle, stadyumuyla, şehir kültürüyle bunu hak etmez. Bu durumdan kurtulacağımıza inanıyoruz. Hem yönetimimiz hem bizler gayret ediyoruz. Buradan çıkmak için sahada kazanmak gerekiyor. Ziyarete gelen heyet adına, hepinize başarılar diliyorum. İnşallah haftasonu hepimizi mutlu edecek bir sonuç alırız. Şehrimizin buna ihtiyacı var.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında da "Konyasporumuzu ziyaret ederek şehrimiz adına desteklerimizi ve başarı dileklerimizi ilettik. Şimdi her konuyu bir kenarda tutup birlik olma zamanı. İnanıyoruz ve başaracağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.