Konyaspor'un 'Elazığ-Malatya Üşümesin' kampanyasında rakam 600 bin lirayı geçti

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’un başlattığı, yönetim kurulu üyelerinin tamamının desteklediği “Elazığ-Malatya Üşümesin” kampanyası büyüyerek devam ediyor. 

Konyaspor'un 'Elazığ-Malatya Üşümesin' kampanyasında rakam 600 bin lirayı geçti

Konyastore mağazalarında satılan, kaban, ceket, sweat, eşofman takımları, pantolon, mont, yelek, yağmurluk, eldiven, atkı bere gibi kışlık ürünlerden oluşan yardım kolileri için şu ana kadar sadece yönetim kurulu üyelerinin desteği 150 bin liraya ulaştı. Toplam rakam ise 600 bin lirayı geçti. 

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

''Kampanyanın başlamasının ardından başkanımız Hilmi Kulluk’a ulaşan ve iyilik hareketine destek olmak isteyen Konyasporlu Futbolcular 20 bin TL, Yılmaz Petrol A.Ş Mümtaz Kulluk 50 bin TL, Oya Yıldırım 100 bin TL, Ömer Demirhan 10 bin TL, Vahdi Karacaoğlu 5 bin TL, İsmail Aydın 5 bin TL, Mustafa Yağcı 5 bin TL, Süheyla Özdoğan 2 bin TL, Abdullah Şanlı 2 bin TL, Alper Arıkoğlu, Turan Acar, Süleyman İlgün, Ali Osman Elmalı, Cantürk Altıncaba, Nihat Mala, Osman Öztürk ve Yeşim Pekcan biner lira katkıda bulundu. Böylelikle an itibariyle kulübümüzün deprem bölgesi için başlattığı iyilik hareketinde rakam 615 bin TL’yi buldu. Konyastore bu kampanyaya özel toplu alımlarda yaptığı %90’a varan indirimle 255 bin TL’lik katkı sağladı. 

Taraftarlarımızın Konyastore’dan yaptığı alışverişler de bu kampanyaya dahil edilecek ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaraları sarılmaya çalışılacak.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.