Konyaspor'un kardeş kulübü Uğur Tütüneker ile anlaştı

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 2 sezonda toplam 4 teknik direktör ile anlaştı. Takımın başına son olarak Uğur Tütüneker getirildi.

Konyaspor'un kardeş kulübü Uğur Tütüneker ile anlaştı

Ligde 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puanla 5. sırada yer alan Adana Demirspor, iş adamı Murat Sancak’ın kulübün başına gelmesinden buyana 4 teknik direktör ile anlaştı. 4 Temmuz’da olağanüstü genel kurulunda yeni başkan seçilen Sancak, ilk olarak takımın başına Hakan Kutlu’yu getirdi.

Maç başına 1,79 puan alan Kutlu, takımla 14 maça çıktı ve daha sonra karşılıklı olarak yollar ayrıldı.

Daha sonra takımın başına Yılmaz Vural getirildi. Vural, takım ile 10 maça çıktı ve maç başına 1,20 puan aldı. Adana Demirspor istenilen başarıya ulaşamayan Vural ile de karşılıklı olarak yolları ayırdı.

2018-2019 sezonu sonuna doğru Yılmaz'dan boşalan teknik direktörlük görevine Ümit Özat getirildi. Özat takımla birlikte 19 maça çıkılarak maç başına 1,79 puan toplandı.2019-2020 sezonunun 3.haftasında ise Ümit Özat ile yollar ayrıldı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, dün uzunca bir süredir sahalardan uzak kalan Uğur Tütüneker ile anlaşmaya vardı. Tütüneker’in bugün saat 15.00’da Adana’ya gelmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.