Konyaspor'un yardım aracı deprem bölgesine ulaştı

Konyaspor'un başlattığı kampanyada toplanan ve giyim malzemelerinden oluşan yardım paketleri depremzedelere ulaştırıldı.

Konyaspor'un yardım aracı deprem bölgesine ulaştı

Konyaspor İletişim Koordinatörü Hüseyin Ekinci başkanlığındaki heyet depremzedeler için hazırlanan giyim paketlerini Elazığ’a ulaştırdı. 

Yardım aracı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla eskortlar eşliğinde Kültür Park'a getirildi. Elazığ Valisi ile İl Emniyet Müdürü, Konya heyetiyle yakından ilgilendi. Konyastore mağazasından temin edilen yardımlar buradaki depremzede vatandaşlara dağıtıldı. 

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren tüm ülkeyle birlikte Konyaspor camiasının da oldukça duyarlı davrandığını belirten Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk "Kış günü en fazla ihtiyacı hissedilecek olan giyim malzemelerini Konyaspor Store’dan temin ederek bir kamyonet dolusu yardım paketlerini bölgeye ulaştırdık. Depremzede kardeşlerimizin yanındayız" dedi. 

Başkan Kulluk, Konyaspor yardım heyetiyle yakından ilgilenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile birlikte Elazığ Valisi ve İl Emniyet Müdürüne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.