Koronavirüs tedavisi gören belediye başkanı ikinci testin sonucunu duyurdu

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyuran Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, karantinaya alınmasının ardından bir süre tedavi gördükten sonra yapılan ikinci testin negatif çıktığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Koronavirüs tedavisi gören belediye başkanı ikinci testin sonucunu duyurdu

Geçen 19 Haziran'da bir sağlık kuruluşunda test yaptıran Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Bozdoğan, belediye tesisleri içerisinde bulunan, giriş ve çıkışları kapatılan konuk evinde karantinaya alındı. Başkan Bozdoğan, 3 gün önce de özel bir hastaneye giderek tomografi çektirdi. Tomografi sonuçlarının temiz olduğunu duyuran Bozdoğan, karantinada kalmaya devam etti.

Önceki gün Mersin Şehir Hastanesi'ne başvuran Başkan Bozdoğan, tekrar test yaptırdı. Yapılan ikinci test sonucunun negatif olduğunu ve koronavirüsü yendiğini sosyal medya hesaplarından duyuran Başkan Bozdoğan, "Değerli kardeşlerim, bugün, Mersin Şehir Hastanesi'nde yapılan 2’nci COVID-19 testlerim ‘negatif’ çıkmış olup, artık ‘virüs yükü’ kalmamıştır. Koronavirüs karantina sürecimin devam etmesinden ötürü, karantina teamüllerine uygun olarak, süreci istirahat ederek tamamlayacağım. Koronavirüsün tüm evrelerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması, sağlık ve hijyen tedbirlerini elden bırakmadan tedaviyi sürdürmem; sürecin doğru şekilde noktalanması açısından oldukça önem arz etmektedir. Daha güzel günlerde görüşmek üzere, selamlarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.