Koronavirüse yakalanan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesinden acı haber

10 gün önce koronavirüse yakalanan Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Resul Gündoğan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Koronavirüse yakalanan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyesinden acı haber

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, önceki hafta sosyal mesafe kuralına uygun şekilde gerçekleştirdikleri yönetim kurulu toplantısının ardından rahatsızlanan Resul Gündoğan'ın hastanede yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirterek, yönetim kurulu ve çalışanlarına test yapıldığını, iki yönetim kurulu üyesi ile bir çalışanlarının testinin pozitif çıktığını söyledi.

EŞİ VE OĞLUNDA DA KORONAVİRÜS ÇIKTI

Resul Gündoğan'ın eşi ve oğlunun yaptırdığı testin de pozitif çıktığını vurgulayan Engin Yeşil, "Resul Gündoğan ve eşi, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Ancak çabaya rağmen karşı vefat etti. Bugün cenazesini toprağa verdik. Salgın için Bakanlığın açıkladığı tedbirlere lütfen uyalım. Yakın mesafedeki iki kişiden ikisi de maske takmış olsa dahi virüs maskeye rağmen birinden diğerine bulaşabiliyor. Evden çıkarken mutlaka maske takalım. Sosyal mesafeye dikkat edelim. İşimizi gördükten sonra hızlıca evimize dönelim" dedi.

Resul Gündoğan'ın cenazesinin Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığında toprağa verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.