Kumar oynarken basıldı, saklanmak için ağaca çıktı

Bursa'da 34 kişi kumar oynarken polise yakalandı. Polisi görünce bahçeye kaçan bir kişi, ağaca çıkıp gizlenmeye çalıştı.

Kumar oynarken basıldı, saklanmak için ağaca çıktı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde bulunan 2 iş yerinde kumar oynatıldığını bilgisini aldı.

Teknik takiple iki iş yerini inceleyen ekipler, eş zamanlı olarak kumarhanelere baskın düzenledi.

Polis ekiplerini görünce şaşkına dönenler ne olduğunu anlamaya çalıştı. Ancak bir kişinin yaptıkları herkesi şaşkına çevirdi.

Polis ekiplerini görünce elindeki oyun kağıtlarını atan bir kişi, arka kapıdan kaçtı.

Kapıdan çıktıktan sonra gecenin karanlığından faydalanmaya çalışan kişi, yan apartmanın bahçesine atladı. Burada bulunan ağaca çıkarak dalların arasına gizlenmeye çalışan kişi, polis ekiplerinden kaçamadı.

Ağacın üstünde fark edildikten sonra polisin "İn aşağıya, gel buraya" demesine rağmen dikkate almayan kişi polisin uzun uğraşları sonucunda saklandığını düşündüğü yerden inerek polise teslim oldu.

Kumar oynayan 8 kişiye toplam 9 bin 800 lira idari ceza uygulanırken iki iş yerinin işletmecisine kumar oynamak için yer ve imkan sağlamaktan idari işlem uygulandı.

Ayrıca İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında kurallara uymayan 34 kişiye kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplamda 107 bin 100 lira ceza yazıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.