Master Chef Konya ilgiyle izlendi! Eleme oyununa Konya Mutfağı damga vurdu

Konya Büyükşehir Belediyesinin Mevlana Haftası münasebetiyle davet ettiği Master Chef ekibi, Konya’ya hayran kaldı. İtalyan Master Chef Danilo kendisini Konya'nın fahri hemşehrisi ilan etti.

Master Chef Konya ilgiyle izlendi! Eleme oyununa Konya Mutfağı damga vurdu

Çekimleri geçen hafta Kalehan Ecdat Parkında yapılan Master Chef’in 67. bölümü Tv8’de bu akşam yayınlandı.

Ecdat Parkı Sanat Sokakta yapılan yarışmada mavi takımdan Güzide, Alican ve  Rıfat, kırmızı takımdan Ekin, Cemre ve Batuhan ile yarıştı.

Yarışmada Selçuklu ve Mevlevi yemekleri yapıldı. Soğuk havada güçlükle yarışan yarışmacılar Konya’ya hayranlıklarını dile getirdiler. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Selçuklu Yemekleri Uzmanı Yazar Nevin Halıcı, Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın da aralarında bulunduğu 11 kişilik jüri, oylarını kapalı zarfta kullandı. İstanbul’da açılan oy sandığında Kırmızı Takım Mavi Takıma 6-5 üstünlük sağladı. 

Mehmet, Somer ve Danilo Şef ile birlikte yarışmacı ve program teknik ekibi Mevlana Türbesi ve şehrin tarihi mekanlarını ziyaret etti, sema izledi. Programda Aşçıların Piri Ateşbaz-ı Veli’ye ayrı bir parantez açıldı. Program boyunca Konya, Mevlana ve Selçuklu Mutfağı tanıtıldı. 

Programa Başkan Uğur İbrahim Altay'ın transfer esprisi damga vurdu. Altay’ın 'İtalya’dan Danilo Şefi transfer ettik' şeklindeki esprisi hoş anlar yaşattı.

Yarışmacılara Konyaspor atkı ve formaları hediye edilirken Ekin’in Konyaspor tezahüratı uzun süre alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.