Meram Belediyesi ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Meram Belediyesi, artık kullanılmayan ya da atıl bekleyen ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak örnek bir çalışmaya imza atıyor. Tüm vatandaşları bu önemli çalışmaya destek vermeye davet eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Yaklaşan soğuklar nedeniyle ihtiyaç sahiplerinin şimdi bu eşyalara daha çok ihtiyacı var. Vatandaşlarımız, bu iyilik hareketine destek vererek o ailelerimizin yüzlerini güldürecektir” diye konuştu. 

Meram Belediyesi ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kullanılmayan ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak örnek ve farkındalık oluşturan bir çalışmaya imza atıyor. Bu çalışma çerçevesinde ihtiyaç fazlası ikinci el eşyalar evlerden toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.  2018 yılında 156, 2019 yılında ise 67 aileye verilen yardımlardan bugüne kadar toplam 917 kişi faydalandı.

“SİZİN İÇİN ARTIK DEĞERSİZ BİR EŞYA BAŞKASI İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYABİLİR”

Meram Belediyesinin bu çalışma ile ihtiyaç sahipleri için gerçek anlamda bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bugüne kadar bu hizmette yer alarak kullanmadıkları ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunan, bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Kış mevsiminin ve soğuk havanın yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleri için harekete geçmeye ve kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere Meram Belediyesi ile iletişim kurmaya davet eden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atıyor. İkinci el eşya yardımları da bu çalışmalardan yalnızca biri. İnsanı hele ki gerçek anlamda bir ihtiyaç sahibini güldürmekten daha güzel bir hizmet yoktur. Sizin önemsemediğiniz bir eşya başka biri için hayati önem taşıyor olabilir. Bunu gözardı etmeyen tüm vatandaşlarımızı ikinci el yardımlara destek vermeye davet ediyorum. Tüm Meramlıların bu destek çağrısını dalga dalga yayılan bir iyilik hareketine çevireceğinden şüphem yoktur. Çünkü paylaşmak bu toprakların genlerinde ve geleneklerinde vardır. Kullanmadıkları yada atıl bekleyen eşyalarını vererek ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldüren bununla birlikte ekonomimize de katkı sunan tüm vatandaşlarıma şimdiden şükranlarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.