Meram Belediyesinin yardım malzemesi dağıtımı sürüyor

Meram Belediyesi, STK’larla yürütülen kampanya ile gelen yardım malzemelerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına devam ediyor. Kampanya çerçevesinde hastalar için kazandırılan tıbbi araç ve gereçlerin bir kısmı Konya Numune Hastanesine teslim edildi.

Meram Belediyesinin yardım malzemesi dağıtımı sürüyor

Verilen malzemeler arasında hasta yıkama seti, motorlu el bisikleti, motorlu ayak bisikleti, motorlu ayakta durma tilti, motorlu hasta yürüteci, tekerlekli sandalye, el rehabilitasyonu, roster, cp ayakta durma seti, hasta vinci gibi hasta ve hasta yakınlarının hayatlarını kolaylaştıracak malzemeler bulunuyor.

Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer taraftan yardım malzemelerini hasta ve engellilere ulaştırmaya da devam ediyor. Bu amaçla malzemeler arasında bulunan hasta yatakları da belirlenen ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

BAŞKAN KAVUŞ; “HASTA VATANDAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ BİR NEBZE OLSUN GÜLDÜREBİLECEKSEK BİZE NE MUTLU!”

Engelli ve hasta vatandaşlarla onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla başlatılan kampanya ile toplanan malzemelerin ihtiyaç sahiplerine peyderpey ulaştırıldığını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu hizmetin kendileri için önemine değindi. Hastaya umut verecek kısacık bir ziyareti yada küçücük bir tebessümü dahi şiddetle tavsiye eden bir inanca milletçe sahip olduklarını hatırlatan Başkan Kavuş, “Dinimizin ve örfümüzün bu denli önem verdiği bir kesimin yüzünü güldürebilmek hayatlarını kolaylaştıracak destekler vermek kadar büyük bir mutluluk yok. Bugünün sorun yaşamayan her insanı yarının birer engelli ya da hasta adayı. Bu hayatın bir gerçeği. Bu gerçekle çoğu insan ister istemez karşı karşıya geliyor. İşte o günden önce fırsatı varken her insan bu iyiliklere kapı aralamalı ve önayak olmalı. Bu vesile ile tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.