Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Robotik Kodlama Sertifikası

Mevlana Kalkınma Ajansının (MEVKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında başvuru sahibi Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) tarafından yürütülen öğrenci ve öğretmenlere yönelik verilen 3D Yazıcı ve Robotik Kodlama Eğitimi sonrası ödül töreni gerçekleştirildi.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Robotik Kodlama Sertifikası

Düzenlenen törende MEVKA Genel Sekreteri Savaş ÜLGER tarafından 28 öğrenci ve 11 bölüm öğretmenine verilen eğitime ilişkin sertifikalar dağıtıldı.

Programına Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul idarecileri öğretmenler ve öğrenciler  katıldı.

Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, “Okulumuzda MEVKA eğitmenleri tarafından, bilişim, elektronik ve makine öğretmenleri ve öğrencilere verilen, robotik kodlama ve üç boyutlu yazıcı kullanım kursu, sertifika programı ile sona erdi. Sıra okumuza robotik kodlama laboratuvarı kurulmasında. Emeği geçen herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.