Meteorolojiden Konya ve bölgesine uyarı! Sıcaklıklar 15 derece düşecek, kar ve fırtına geliyor

Meteoroloji, Konya ve çevresi için uyarıda bulundu. Sıcaklıkların 10-15 derece düşeceği bölgede, kar ve fırtına bekleniyor.

Meteorolojiden Konya ve bölgesine uyarı! Sıcaklıklar 15 derece düşecek, kar ve fırtına geliyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün tahminlerine göre; Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde, 05 Şubat Çarşamba gününden itibaren Balkanlardan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.

YAĞMURUN SONRASI KAR!

Bölge genelinde rüzgar kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esecek. Aynı gün bölgenin güney kesimlerinde yağmur şeklinde başlayacak yağışlar, Perşembe gününden itibaren karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek. Kar yağışının 07 ve 08 Şubat günleri de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

SOBA ZEHİRLENMESİ UYARISI

Kuvvetli lodos fırtınası nedeniyle Çarşamba ve Perşembe günleri soba ve baca gazı zehirlenmeleri meydana gelebileceğinden vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

SICAKLIKLAR 10-15 DERECE DÜŞECEK

Hafta ortasına kadar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıklarının, 6 Şubat Perşembe gününden itibaren bölge genelinde 10-15 derece azalarak, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normalleri altında seyretmesi bekleniyor.

Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.