MHP'den Konyaspor'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ı ve futbolcuları Kayacık Tesislerinde ziyaret ederek başarı diledi.

MHP'den Konyaspor'a ziyaret

Antrenörlerden Ercan Kılıç, Tamer Sivrikaya ve Sportif Direktör Mehmet Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyarette Teknik Direktör Bülent Korkmaz’a ve takıma kalan haftalarda başarılar dileyen MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan ve beraberindeki MHP Konya İl Yönetimi, çiçek vererek, Türk Bayrağı desenli tatlı ikramında bulundu.

"Bir gün değil, her gün Konyaspor"

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette konuşan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konyaspor’un daha iyi yerlerde olacak potansiyeli bulunduğunu belirterek, şehrin tüm dinamikleriyle Konyaspor’un yanında olması gerektiğini söyledi.

Başkan Karaarslan "Teknik Direktör Bülent Korkmaz’a ve tüm Konyalı hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum. Konyaspor’umuza en büyük sponsor taraftarımızdır. Birlikte başaracağız. Şartlar ne olursa olsun Konyaspor’un her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Daha önce de belirttiğimiz gibi; bir gün değil, her gün Konyaspor. İnanıyoruz ve güveniyoruz ki; teknik heyetimiz ve yeşil beyazlı futbolcularımız başarısını katlayarak arttıracaktır.” dedi.

Bülent Korkmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve yönetim kuruluna ziyaretleri için çok ederiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.