MHP'ye katılan Oprukçu, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında

Yerel seçimlerde bağımsız seçilen ve geçtiğimiz hafta MHP’ye katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

MHP'ye katılan Oprukçu, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında

Geçtiğimiz hafta MHP’ye katılan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, beraberindeki heyetle AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’u ziyaret etti.

Başkan Dursun, “Geçen hafta Çarşamba günü Belediye Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılmışlardır. Başkanımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Ortak paydamız Ereğli. Ereğlimize hizmet için gece gündüz koşturacağız” dedi.

“Ereğli’de Cumhur İttifakı bizimle ve hizmetlerimizle daha da güç kazanacak” diyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise, “Dün dünde kaldı Hazreti Mevlana'nın da dediği gibi yeni şeyler söylemek lazım yarınlara güzel şeylerden bakmak lazım. Bu manada Ereğli'de Cumhur İttifakı'nın istikbalini geleceğini, varlığını, Türkiye'nin bekası adını memleketimiz Ereğli'nin geleceği adına tescillenmesi lazım gelir gücünün kudretinin bir fazla ortaya konması lazım geldiğine inanıyorum. Yani hatırlarsanız adaylığımızın Cumhurbaşkanımıza, Devlet Bahçeli Beye asla bir başkaldırı olmadığını ifade ederken de bu günlerin hayali, bu günlerin özlemi ile ifade ettim bunları. Hiç kimseye saygısızlık yapmak gibi bir muradımız yok kavga ile bugün işimiz olmadı yarın işimiz olmaması için elimizden ne geliyorsa o gayreti yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.