Milletvekili Etyemez ve Belediye Başkanı Ertaş, o gençlerle bir araya geldi

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, şehit cenazesinde üşüyen askerlere montlarını veren koca yürekli gençlerle bir araya geldi.

Milletvekili Etyemez ve Belediye Başkanı Ertaş, o gençlerle bir araya geldi

Konya'nın Ilgın ilçesinde toprağa verilen Şehit Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Altınayak'ın cenaze töreninde, gençlerin, soğukta bekleyen tören mangasındaki askerlere kendi montlarını vermesi duygu dolu anlar yaşatmıştı.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, o gençlerle yemekte buluştu.

Başkan Ertaş, “17 Ocak Cuma günü, Irak'ın kuzeyinde üs bölgesine teröristlerin sızmaya çalışmasını önlemek için attığı el bombasının yakınına düşmesi sonucu ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Altınayak kardeşimiz kaldırıldığı hastanede şehit oldu. İlçemiz Dığrak Mahallesinde Şehit Altınayak için tören düzenlendi. Şehidimiz cenazesi binlerce kişinin katılımıyla kılınan namazın ardından, mahalle mezarlığına defnedildi. Cenaze töreni sırasında, tören mangasında görevli 8 askerin üşüdüğünü fark eden koca yürekli insanların montlarını çıkartıp, askerlerin omzuna örtmesi cenazeye katılanları ve bizleri oldukça duygulandırdı. Bu anlamlı ve güzel hareket şu zemheride içimizi ısıttı. Çok yaşayın, var olun ülkemin güzel gençleri. Sizleri tebrik ediyorum,” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de gençleri bu anlamlı davranışlarından dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.