Miya: Konya'da olmaktan dolayı çok mutluyum

Konyaspor'un sergilediği performansla göz dolduran futbolcusu Faruku Miya, Göztepe karşılaşmasından da 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

Miya: Konya'da olmaktan dolayı çok mutluyum

Takımın Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Faruku Miya, Denizlispor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunu Göztepe maçıyla sürdürüp bir seri yakalamak istediklerini söyledi.

Açıklamalarına “Öncelikle takım arkadaşlarımı ve tüm ekibi tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir 3 puan aldık” sözleriyle başlayan Miya, “Son 3 maçta çok iyi oynamamıza rağmen beraberlikler alıyorduk. Kazanamıyorduk. Bu maçla birlikte sezonun ilk galibiyetini aldık. Bu 3 puan takım adına çok önemliydi. Bunun için çok mutluyuz. Aynı performansı bundan sonrada ortaya koyup bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Göztepe ile oynayacağımız maç ile ilgili de görüşlerini açıklayan Miya, “Rakibimizin durumunu kesinlikle göz önünde bulundurmuyoruz. Biliyoruz ki Süper Lig’de oynanan her maç zorlu ve çetin geçiyor. Bu yüzden rakip Göztepe olsun Galatasaray olsun veya herhangi bir takım olsun biz aynı ciddiyetle hazırlanıp aynı ciddiyetle maça çıkacağız. Maçın zor geçeceğine inanıyorum. Amacımız kazanmak” ifadelerini kullandı.

Faruku Miya, bir basın mensubunun kendi performansı ile ilgili sorduğu soruya “Burada ve Konya şehrinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Takımda arkadaşlığımız harikulade. Ayrıca çok ateşli ve çok iyi bir taraftar grubuna sahibiz. Onların karşısında oynamaktan dolayı oldukça mutluyum. Adaptasyonumu da en kısa sürede sağladım. Bunun en büyük nedeni Belçika’dan tanıdığım Ali Yaşar ve Deni Milosevic’in burada olması. Yine söylüyorum burada olmaktan dolayı çok mutluyum” cevabını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.